FAMULLIA SHEN SHTJEFNI
Zyra
famullitare

Zyra Famullitare pranë Famullisë së Shën Shtjefnit është e hapur çdo ditë, nga ora 8:00 deri në 12:00.Aty mund të paraqiteni për çdo çështje sakramentare si dhe për dokumentet e nevojshme që kanë lidhje me Famullinë tonë.

Oraret
e Meshës

Gjatë ditëve të javës ka dy meshë, e mëngjesit në orën 7:30 dhe e pasdites në orën 18:00.Gjatë ditëve të diela dhe festave të urdhërueme ka tre meshë, në orën 7:30, në orën 10:00 dhe në orën 18:00.

 
KONTAKT

E-mail: sekretaria@famulliashkoder.com

Historiku

Kisha Katedrale e Shkodrës është e kushtuar Shën Shtjefnit, i pari Martir, i njëjti Pajtor i kishës ekzistuese në Kështjellën Rozafa, mbetjet e së cilës ekzistojnë ende. Një dëshmi të çmueshme e kemi në veprën e meshtarit dhe humanistit Dom Marin Barleci, i njohur në historinë dhe në kulturën shqiptare. Duke përshkruar rrethimin e Shkodrës nga ana e turqve në vitin 1478, ai kujton Pajtorin e Shkodrës. Gjatë shekujve të parë të pushtimit turk, Ipeshkvijtë e Shkodrës ishin të detyruar të banonin jashtë qytetit, pa një seli brenda mureve të qytetit.

konferenca

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

katekeza

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

 RINIA

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidi labore et dolore.

NJOFTIME

KARDINAL ERNESTI NË SHEJTNOREN E ZOJËS

Sikurse ju kemi vënë në dijeni, hirësia e Tij Kardinal Ernest Simoni me datat 28 dhe 29 maj ka kremtuar…

Prifti astrofizik që zbuloi teorinë e big bang-ut.

Shpesh është thënë se fizika dhe teoritë e saj për krijimin e botës i bien ndesh besimit fetar, por të…

Pritja e Arqipeshkvisë Shkodër me rastin e Pashkëve

Pas Meshës së të Dielës së Pashkëve, në Arqipeshkvinë e Shkodrës u pritën vizita me rastin e kësaj feste. Urime…

AKTIVITETE