E Ejtja e Madhe

Ditën e ejte, dt. 18 prill, asht e Ejtja e Madhe. Paradreke në orë 10:00 do të jetë Mesha e Bekimit të Vojnave. Kjo Meshe kremtohet vetëm në Katedrale dhe marrin pjesë të gjithë meshtarët e Dioqezit tonë. Mbasdreken e kësaj dite, ora 18:00 asht Mesha e Darkës së Zotit, simbolika e larjes së kambëve Apostujve. Kisha Katedrale qëndron e hapur deri në mesnatë.