E Shtuna e Madhe

Ditën e shtunë, dt. 20 prill, asht e Shtuna e Madhe. Në Katedrale, oraret e Bekimit të Bukës janë: paradreke 08:00—12:00 dhe mbasdreke 15:00—19:00. Mesha e Vigjiljes së Pashkëve në Katedrale asht në ora 22:00.