Zyra Famullitare

Zyra e Famullisë shërben për çdo dokument që ka lidhje me çshtjet sakramentare si:

a) Pagëzimet
b) Kungimet
c) Krezmimet
d) Martesat
Aty duhet të drejtoheni për çdo dokument të lëshuar nga Famullia e Shën Shtjefnit si dhe për gjithçka që ka lidhje me famullinë.
Pranë zyrës mund të drejtoheni edhe për të dorëzuar meshë.
Sekretari i Famullisë është z. Luigjino Gajtani të cilin mund ta kontaktoni nëpërmjet e-mailit: sekretaria@famulliashkoder.com si dhe në numrin e celularit.
Zyra e Famullisë është e hapur çdo ditë, nga e hëna në të shtunë, ora 08:00 deri në orën 12:00.