Pashkë 2019

Ditën e dielë, dt. 21 prill, asht solemniteti i kremtimit të Pashkëve. Meshët në Katedrale janë: e para në ora 07:30; Mesha solemne në ora 10:00 dhe Mesha e mbasdrekës në ora 18:00.