Posts Media Grid

Sikurse ju kemi vënë në dijeni, hirësia e Tij Kardinal Ernest Simoni me datat 28 dhe 29 maj ka kremtuar…

Rri me ne se u bë natë e dita po shkon në të sosur!”(Lk 24;29) Nën dritën e frymëzimit Hyjnor,…

Shpesh është thënë se fizika dhe teoritë e saj për krijimin e botës i bien ndesh besimit fetar, por të…

Pas Meshës së të Dielës së Pashkëve, në Arqipeshkvinë e Shkodrës u pritën vizita me rastin e kësaj feste. Urime…

Të hënën e 15 prillit, një pjesë e Katedrales “Zoja Jonë” në zemër të Parisit u dogj, ashtu sikurse autoritetet…

Sikurse tashma asht ba traditë, në Malin e Taraboshit u organizue edhe sivjet Udha e Kryqit. Ndryshe nga vitet e…

Sikurse kemi njoftue, me datë 7 maj Papa Françesku viziton Shkupin. Kush ka dëshirë me marrë pjesë, mund të paraqitet…

Ditën e hanë, dt. 22 prill asht e Hana e Pashkëve. Meshët në Katedrale janë: Mesha e parë në ora…

Ditën e dielë, dt. 21 prill, asht solemniteti i kremtimit të Pashkëve. Meshët në Katedrale janë: e para në ora…