Udha e Gjallë e Kryqit

Sikurse tashma asht ba traditë, në Malin e Taraboshit u organizue edhe sivjet Udha e Kryqit. Ndryshe nga vitet e mëparshme, protagonistët e kësaj ngjarjeje ishin të rinjë e Katedrales dhe ato të Kishës së Shën Kollit.

Mes emocionesh, të pranishmit përcollën Krishtin ndër mundime si dhe u lutën për problematikat që ka sot shoqënia.